GLi Yhtiöt ja Ravitalli Veteläinen yhteistyöhön

 

Yhteistyöhön uuden ravitallin kanssa

 

GLi Yhtiöt ja Ravitalli Veteläinen ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen tarkoituksena on yhdistää voimat ja saavuttaa siten kummallekin osapuolelle menestystä.

 

Ravitalli Veteläinen on elokuussa 2019 toimintansa aloittanut ravitalli Pirkanmaalta. Tallin omistajat Antti Veteläinen ja Kaisa Mikkola ovat työskennelleet yhdessä jo pitkään ennen ajatusta oman ravitallin perustamisesta.

 

”Olemme innoissamme yhteistyöstä GLin kanssa. Näin uutena ravitallina on hieno saada mukaan heti alkuvaiheessa menestykseemme uskova kumppani”, kertoo Antti Veteläinen.

 

Molempien osapuolten tavoitteita tukevaa yhteistyötä

 

Kumppaneiden tiet johtivat yhteen raviharrastuksen parissa. Hevosentreenausvinkeistä alkunsa saanut yhteinen taival synnytti ajatuksen yhteistyöstä, jonka muodoista päästiin varsin pian sopimukseen. Sen lisäksi, että GLi Yhtiöt saa näkyvyyttä Antti Veteläisen ja Kaisa Mikkolan ajopuvuissa, sovittiin myös toisenlaisesta yhteistyömuodosta:

 

”GLi Yhtiöiden henkilökunta pääsee halutessaan tallillemme tekemään tuttavuutta hevosten kanssa. Heille tarjotaan mahdollisuus päästä hoitamaan ravitallin hevosia ja seuraamaan hevosten valmennusta – jopa osallistumaan siihen.” 


”Tallihan on myös yhdenlainen elämysympäristö – on se sitten omille työntekijöille tai GLin muille yhteistyökumppaneille”, Antti summaa.

 

GLi Yhtiöiden toimitusjohtaja Kristian Lella kertoo olevansa erittäin tyytyväinen sopimukseen ja odottaa yhteistyöltä paljon.

 

”Tavoitteenamme on uudenlaisen näkyvyyden myötä saada uusia asiakkuuksia varastointi- ja kuljetuspalveluita tuottavalle yrityksellemme. Myös henkilökunnan virkistäytyminen ja työhyvinvointi näyttelee tässä tärkeää osaa." 
 

”Olen seurannut näitä nuoria jo pitkään ja todennut, että heillä on paljon annettavaa raviurheilulle. Tavoitteena on tietysti tulevaisuudessa voittaa ’’Kriteriumit ja kuninkuudet’’, tokaisee Lella.

 

GLi ja Ravitalli Vetelainen 1.jpg

GLi Yhtiöt ja Ravitalli Veteläinen solmivat yhteistyösopimuksen marraskuussa 2019. Kuvassa Antti Veteläinen, Kaisa Mikkola, toimitusjohtajamme Kristian sekä Enjoy’s Paycheck (tuttavallisemmin Pauli). Kuva: Isabelle Tervonen.