Terminaalipalvelut ja varastointipalvelut

 

Tarjoamme tehokasta ja joustavaa terminaali- ja varastointipalvelua Tampereella. Logistiikkakeskuksemme (yht. 9500 neliötä) sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Meillä on vankka ja monipuolinen kokemus kuljetus- ja varastointialalta, ja sen ansiosta osaamme rakentaa erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja – yllättäviäkin logistisia tilanteita varten. Tarjoamme paitsi tavaroiden siirtoa niin myös tarvitsemasi lisäpalvelut.

Varastomme sijainti Tampereen Sarankulmassa hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa luo hyvät edellytykset tehokkaalle jakelulle. Lämmin hallitila varmistaa myös sääherkän tavaran ensiluokkaisen varastoinnin.

 

Tehokkaat ja kattavat terminaalipalvelut sekä varastointipalvelut

Osaava henkilöstömme ja varastonhallinnan järjestelmämme takaavat terminaali- ja varastotoiminnan tehokkuuden ja luotettavuuden. Asiakkaamme saa varastonhallintajärjestelmäämme tunnukset, joiden avulla varastosaldojen seuraaminen onnistuu reaaliajassa.

Varastomme monipuolinen konekanta takaa, että meillä voit varastoida erikokoiset ja -painoiset lähetykset turvallisesti. Terminaali- ja varastoalueemme on aidattu ja varustettu kulunvalvonta- ja rikosilmoitinlaitteistolla. Valitsemalla meidät, voit luottaa siihen, että meillä tavarasi on hyvissä ja varmoissa käsissä!

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Terminaalipalvelut

 

Terminaalitilaa Tampereella 9500 neliömetriä

Tehokkaat ja sujuvat terminaalipalvelut tehostavat yrityksesi logistiikkaketjua. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti tilanteessa, jossa on pulaa varastotilasta. Tavaroille voidaan vuokrata tila terminaalistamme ja kuljetamme tavarat terminaalista asiakkaalle sovittuna ajankohtana. Hallittu prosessi, osaava terminaalihenkilökuntamme ja ajanmukainen kalustomme takaavat materiaalivirtojen tehokkaan, nopean ja turvallisen käsittelyn.

Toimimme myös alueterminaalina, jossa eri tavarantoimittajilta tulevat tuotteet yhdistellään ja kuljetetaan eteenpäin. Terminaalitiloistamme löytyvät laiturit sopivat niin pakettiautoille, isoille ja pienille kuorma-autoille kuin iso- ja pienipyöräisille perävaunuille ja konteille. Meiltä hoituvat myös kuorman sivulastaukset ja -purut.

 

Terminaalipalvelut sisältävät:

 • Kuormien purkaminen
 • Kuormien lastaus
 • Kuormien lajittelu
 • Kuormien välivarastointi
 • Kirjanpito, avisointi ja raportointi

 

Terminaalissamme on myös varastointimahdollisuus. Lyhyt tai pidempikestoinen varastointi lisäarvopaleluineen onnistuu samassa sijainnissa Tampereen Sarankulmassa sijaitsevissa varastotiloissamme.

Varastointipalvelut

 

Varastotilaa Tampereella yhteensä 9500 neliömetriä

Oli kyse sitten varaston ulkoistamisesta, pitkäaikaisesta palveluvarastoinnista tai vain muutaman päivän varastointitarpeesta, meillä on tarjota siihen yrityksellesi sopiva varastointiratkaisu. Varastomme palvelee liiketoimintaasi sen erilaisina ajanjaksoina: on kyse sitten maltillisemmasta varastointitarpeesta tai varastoinnin ruuhkahuipusta – meiltä löydät tilat tilapäiseenkin varastointitarpeeseen.

Ulkoistamalla varastoinnin vapautat tilaa ja yrityksesi pääomaa ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Varastointipalvelumme tuovat joustoa liiketoimintaasi, ja maksat vain käytetystä tilasta ja tehdystä työstä. Varastopalveluihimme kuuluvat kaikki varastoinnin lisäarvopalvelut ja varastopalvelut voidaan myös liittää osaksi GLin tuottamaa kuljetuspalveluketjua.

 

Varastointipalvelut sisältävät:

 • Saapuvan tavaran vastaanottaminen ja purku
 • Lähetysten lajittelu varastoon tuotteittain
 • Varastokirjanpitoon vienti
 • Lähtevien tavaroiden lastaus
 • Tuotteiden lähettäminen
 • Tuotteiden pakkaus
 • Tuotteiden keräily tilauksen mukaisesti
 • Tuotteiden lavoittaminen
 • Tuotteiden inventointi

 

Kysy kilpailukykyinen tarjous varastointipalveluidemme asiantuntijalta. Kerro meille tarpeesi, niin ehdotamme siihen soveltuvaa varastointiratkaisua!