Logistiikan tarvekartoitukset

 

Kaikki GLin tarjoamat palveluratkaisut perustuvat kuljetusten ja logistiikan osa-alueiden tarpeiden kartoittamiseen yhdessä asiakkaamme kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat selkeää pidempikestoista lisäarvoa liiketoiminnalle. Logistiikkaketjun huolellinen ja asiantunteva suunnittelu mahdollistaa sekä aikaa että rahaa säästävät logistiset ratkaisut.

Asiakkaamme tuotteiden ja prosessien tuntemus ovat ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä, kun halutaan saavuttaa yhteisiä tavoitteita. Logistiikan tarvekartoitus tehdään aina asiakkaan luona myyntimme toimesta, ja annettu palvelutarjous kohdentuu yhdessä laadittuihin tavoitteisiin.

Asiakaskeskeiset palvelutarjouksemme tarjoavat joustavia, dynaamisia ja luotettavia logistiikkaratkaisuja ja -palveluita kaikkiin logistisiin tarpeisiisi.

 

Täyden palvelun logistiikkatalo – kuljetukset, varastointi ja terminaalipalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme logistisia ratkaisuja, kuten kuljetuspalveluita, varastointia tai terminaalipalveluita monipuolisesti erilaisille yrityksille ja erilaisiin logistisiin tarpeisiin: huolehdimme tehokkaasti ja vastuuntuntoisesti koko logistiikkaketjustasi tai tietystä osasta sitä.

Tarjoamme palveluitamme niin kertaluontoisiin kuin pidempiaikaisempiinkin logistisiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat eri kokoiset yritykset ja toimijat aina pienyrityksistä valtakunnallisiin yhtiöihin.

 

Logistiset palvelut tehokkaasti, uusinta teknologiaa hyödyntäen

Monipuolisen kaluston ja kattavan kuljetusten tukipalveluosaamisen avulla muodostamme asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöityjä ja kokonaisvaltaisia logistisia kokonaisuuksia. Toimintamme ja palvelumme perustuvat joustavuuteen, tehokkaaseen ajankäyttöön sekä uusimman teknologian hyödyntämiseen: hoidamme tilaukset ja lähetysten seurannan sähköisesti.

 

Näin toteutamme logistiikan tarvekartoituksen:

1. Vierailemme asiakkaan luona tutustumassa tuotteisiin ja prosesseihin

2. Määritämme yhdessä tarpeet ja tavoitteet

3. Muodostamme palvelutarjouksen

 

GLi kumppanina – aidosti mukana yhteistyössä

 

Ota yhteyttä

 

GLi tarjoaa kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella muodostetut yksilölliset ja kokonaisvaltaiset palveluratkaisut. Tarjoamamme palvelut eivät rajoitu pelkästään kuljetuksiin – meiltä löydät myös laajan kirjon tukipalveluita, kuten joustavat ja tehokkaat terminaali- ja varastointipalvelut.