Kuljetukset ja henkilöstöpalvelu

 

Tarjoamme joustavia ja täsmällisiä kuljetuspalveluita koko eteläisessä Suomessa. Käytännössä hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää seuraavaa: kaikki linjan Helsinki-Lahti-Jyväskylä-Kokkola länsipuolella kuljetetaan periaatteella ”Tänään kyytiin ja huomenna perillä”.

Laajan yhteistyöverkostomme avulla meiltä onnistuvat kuljetukset laajemmallakin operointialueella niin Suomessa kuin ulkomaillakin, joten kysy rohkeasti tarpeisiisi soveltuvaa kuljetusratkaisua!

 

Täsmälliset ja joustavat kuljetukset

Keskeinen toimintaperiaatteemme on tarjota korkealaatuista ja rehellistä palvelua. Olemme logistiikan ammattilaisia ja ymmärrämme, että palvelu ei koskaan lopu lastauslaiturille. Kannamme vastuumme osana asiakkaan logistiikkaketjua ja kunnioitamme sovittuja aikatauluja. Näin mahdollistamme asiakkaillemme täsmälliset ja varmat kuljetukset, valvotusti ja kontrolloidusti.

Vahvuuksiamme ovat joustavuus ja nopea reagointikyky. Useissa tapauksissa pystymme tarjoamaan suoria kuljetuksia, jolloin tarve terminaalien käytölle logistiikkaketjussa vähenee. Tarjoamme asiakkaallemme myös sähköiset hallintatyökalut kuljetusten tilaamiseen.

 

Kuljetustyyppejämme

 • Runkoliikennekuljetukset 
 • Kappaletavarakuljetukset 
 • Lämpösäädellyt kuljetukset 
 • Vakiokuljetukset ja tilauskuljetukset/kertakuljetukset 
 • Kertakuljetukset 
 • Säännölliset lähetti-ja kuriiripalvelut 
 • Pitkäaikaiset ja toistuvat kuljetussopimukset 
 • Kuljetukset osa- ja täyskuormille 
 • Räätälöityjä kiinteitä reittejä täyskuormille 
 • Asiakaskohtaisesti räätälöityjä kuljetuskonsepteja 
 • Kansainväliset kuljetukset

 

Nykyaikainen kuljetuskalusto

GLi:n kuljetuskalusto koostuu 50 omasta kuljetusyksiköstä ja yli 100 yksikön laajasta yhteistyöverkostosta. Myös kokohaitaria löytyy: aina pienistä pakettiautoista 76 tonnin yhdistelmiin.

Kalustomme on ajanmukaista, toimintavarmaa ja vähäpäästöistä EURO 6 -luokiteltua. Meiltä löydät varmasti oikean kokoisen ja sopivin varustein varustellun ajoneuvon kuljetustarpeeseesi!

Kuljetuksen ja logistiikan henkilöstöpalvelut

Meiltä saat työllesi luotettavan tekijän joustavasti lyhyeen tai pidempäänkin vuokrasuhteeseen. Panostamme työntekijöidemme jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen ja varmistamme aina tarvittavan peruskoulutuksen ja -ohjeistuksen tapauskohtaisesti.

Haluamme sitouttaa henkilökuntamme palvelupohjaiseen toimintaan, jotta voimme olla aidosti läsnä asiakkaamme liiketoiminnan onnistumisessa. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus.


GLi tarjoaa kattavat tarvekartoitukset ja niiden perusteella muodostetut yksilölliset ja kokonaisvaltaiset palveluratkaisut. Tarjoamamme palvelut eivät rajoitu pelkästään kuljetuksiin – meiltä löydät myös laajan kirjon tukipalveluita, kuten joustavat ja tehokkaat terminaali- ja varastointipalvelut.