Liikenneyrittäjäkoulutus

Liikenneyrittäjäksi - kouluttaudu etänä tai Tampereella

GLi järjestää kuukausittain liikenneyrittäjäkoulutuksia henkilö- ja tavaraliikenteen toimialoille. Koulutus voidaan suorittaa kokonaan etänä verkossa tai voit osallistua oppitunneille paikan päällä Tampereella.

Liikenneyrittäjäkoulutus antaa liikenneyrittäjäksi aikovalle tai jo alalla toimivalle yrittäjälle ammatillisen pätevyyden kaupallisen tavara- tai henkilökuljetusalalle. Pätevyyden suorittamiseksi tulee läpäistä Traficomin koe, jonka hyväksytyn suorittamisen jälkeen on mahdollista anoa Traficomilta liikennelupaa kuorma-autolla tai linja-autolla harjoitettavaan liiketoimintaan.

Liikenneyrittäjäkoulutuksen kesto ja hinta

Liikenneyrittäjätutkintoon valmentava koulutus voidaan suorittaa kokonaan verkossa, joten voit osallistua koulutukseen kätevästi Microsoft Teamsin välityksellä mistä päin suomea tahansa, kätevästi vaikka kännykällä. Jos haluat osallistua koulutukseen paikanpäällä ja tulet kauempaa, tarjoamme hotellimajoituksen yhdeksi yöksi koulutusviikonloppuna.

 

Liikenneyrittäjäkoulutus järjestetään kuukausittain kahdella perättäisellä viikolla seuraavasti: ensimmäisellä viikolla koulutukset maanantaista torstaihin iltaisin, toisella viikolla koulutus viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Koulutukseen voi osallistua nonstop-periaatteella, eli voit halutessasi hypätä koulutukseen mukaan missä vaiheessa tahansa. Voit siis osallistua ensin viikonlopun koulutukseen ja sen jälkeen ja suorittaa iltakoulutukset sen jälkeen.

Suosittelemme osallistumaan viikonlopun koulutukseen paikan päällä käsiteltävien aihepiirien oppimisen helpottamiseksi. Lauantaina paikan päällä kouluttautuvat saavat halutessaan myös direktiivimerkinnän ajokorttiin.

 

Koulutuksen hinta on 1000 euroa + ALV 24% (1240 euroa) Saat kaiken tarvittavan materiaalin ja 500-sivuisen kirjan, joka voi olla mukana kokeen toisessa osiossa. Hinta sisältää:

  • Opetuksen
  • Materiaalit, laskin, kynä, paperia ym.
  • Monisteet ja tehtävät.
  • Oppikirjan, 500 sivua (saa olla kokeen toisessa osiossa mukana)
  • Yhden ammattipätevyysmerkinnän ajokorttiin, mikäli haluaa ottaa
  • Kahvia ja keksiä

Takaamme koulutuksen laadun

Olemme kouluttaneet liikenneyrittäjiä menestyksekäästi jo yli 12 vuoden ajan ja täyden palvelun logistiikkatalona koulutustemme korkea laatutaso on ensiarvoinen prioritettimme.

Annamme kurssilaisille läpipääsytakuun - koulutukseemme osallistuneelle tarjotaan mahdollisuus osallistua koulutukseen uudelleen veloituksetta, mikäli koe ei tule läpäistyksi ensimmäisellä kerralla.

 

GLi n koulutuksiin osallistumalla et heitä rahojasi hukkaan!

Takaamme koulutuksen laadun

Olemme kouluttaneet liikenneyrittäjiä menestyksekkäästi jo yli 10 vuoden ajan ja korkea laatu on koulutustemme prioriteetti. Täyden palvelun logistiikkatalona takaamme toimintatapojemme ja arvojemme mukaisesti kaikkien koulutustemme korkean laatutason.

GLin koulutuksiin osallistumalla et heitä rahojasi hukkaan!

Tulevat liikenneyrittäjäkoulutukset

Liikenneyrittäjäkoulutukset toteutetaan kahdella perättäsiellä viikolla seuraavasti: ensimmäisellä viikolla koulutukset maanantaista  torstaihin iltaisin klo 18:00 - 21:00, toisella viikolla koulutus viikonloppuna la - su klo 9:00 - 15:30.

Koulutuksessa saat kaikki tarvittavat tiedot kokeen läpäisemiseksi sekä noin 500-sivuisen oppikirjan, joka saa olla mukana kokeen toisessa osiossa.

Kesäkuu 2021


Koulutus alkaa: 7.6.2021
Ilmoittaudu