GLi Express Oy

 

GLi Express Oy on vuodesta 2006 Pirkanmaalla toiminut kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava yritys. Päivittäistä kuljetustoimintaa johdetaan Tampereen Sarankulman logistiikkakeskuksestamme. Työllistämme tällä hetkellä yli 60 logistiikan ammattilaista ja henkilöstömäärämme nousee tasaisesti vuosittain.

Pitkäkestoisia asiakkaitamme ja kumppanejamme ovat eri kokoiset yritykset ja toimijat aina pienyrityksistä valtakunnallisiin yhtiöihin.

 

Luotettava ja palveleva kuljetusliike ja logistinen kumppani

Visionamme on olla asiakkaallemme luotettavin kumppani. Palvelukonseptimme rakennetaan asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteet huomioiden, ja asiakas saa yhdistelmän saumattomasti kokonaisuutena yhteen toimivia palveluita.

Palveluratkaisuissamme keskitymme asiakkaiden laatuodotusten ymmärtämiseen. Asiakkaan toiminnan eli logististen verkostojen, asiakasketjujen ja aikataulujen ymmärtämiseen, palvelutarpeen ja asiakkaan logistiikka-ajattelun syvällinen ymmärtäminen takaa sen, että asiakas saa palvelun sovitun mukaisena.

 

Yhä laadukkaammin, yhä luotettavammin

Johdamme kaikkia toimintojamme reaaliaikaisen toimintajärjestelmän avulla, mikä varmistaa logistiikan suunnittelijoiden, kuljettajien, terminaalihenkilökunnan ja hallinnon saumattoman yhteistyön yhteisessä järjestelmässä. Rautainen ja osaava henkilökuntamme koostuu koulutetuista logistiikka-alan ammattilaisista, jotka tuntevat oman roolinsa osana logistista ketjuasi.

Toimiaksemme palvelulupaustemme mukaisesti olemme sitoutuneet toimintamme laadun jatkuvaan kehittämiseen. Jo useamman vuoden ajan sertifioidut järjestelmät, kuten laatujärjestelmä ISO 9001 ja ympäristöjärjestelmä ISO 14001 ovat olleet osa johtamisjärjestelmäämme. Olemme sitoutuneet toimintamme päästöjen kompensointiin ja vähentämiseen myös oman GLi Green Via -toimintamallimme myötä.

Näin voidaan voittaa asiakkaan luottamus ja lunastaa oma paikka ketjussa, osana asiakkaan liiketoimintaa – puhua todellisesta kumppanuudesta!

 

 

GLi Express Oy

  • Pirkanmaalainen yritys vuodesta 2006
  • Päätoimipiste Tampereella
  • Toimitusjohtaja Kristian Lella
  • Organisaatiossa noin 70 henkilöä
  • 50 omaa kuljetusyksikköä ja yli 100 yksikön laaja yhteistyöverkosto
  • Liikevaihto noin 5,2 M€
  • ISO-9001- ja ISO-14001-sertifiointi auditoitu 5/2018