Kuljetukset nopeasti ja laadukkaasti

Kustannustehokkaat kuljetusratkaisut | Tampere, Jyväskylä, Vantaa, koko Suomi

GLi Yhtiöt on kuljetusten ja niihin liittyvien palveluiden toimija Pirkanmaalla. GLi Yhtiöt on myös reilu kumppani.

Tavoitteemme johdetaan suoraan lauseesta ”oikeassa paikassa, oikeaan aikaan”. Palvelu ei lopu lastauslaiturille, ja halutessasi saat reaaliaikaisen tiedon kuljetettavan tavaran sijainnista. Keskeinen toimintaperiaatteemme on korkealaatuinen, rehellinen ja nopea palvelu. Hoidamme ennalta sovitut työt sopimuksen mukaan, ja tarvittaessa tulemme paikalle nopeallakin aikataululla.

Koulutetut ja ammattitaitoiset kuljettajat

Kuljettajamme ovat koulutettuja laadukkaaseen toimintaan, ja koulutus ja ammattitaidon kehittäminen on yrityksessämme jatkuvaa. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus kuljetusten hyvästä hoitamisesta. Kaikki alkaa asiakkaan logistiikka-ajattelun ja palvelutarpeen tuntemisesta. Tällä tavalla saamme räätälöityä yksilöllisiä ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin.

Kuuntele kuljettajien tekemä GLi-biisi YouTubesta!

Monipuolinen kuljetuskalusto – kysy vuokralle

Kalustomme on ajanmukaista ja vähäpäästöistä EURO 5- ja EURO 6 -luokiteltua. Ennakoiva ja ajantasainen huolto takaa osaltaan aikataulun pysyvyyden. Kalustovalikoimamme ulottuu pienistä pakettiautoista 76 tonnin yhdistelmiin. Kysy myös vuokralle!

Muutto- ja pakettiautopalvelut

Meiltä löytyy myös isoja ja pieniä pakettiautoja kuljettajalla ja ilman. Kysy rohkeasti vaikka muuttotarjousta!

Pyrimme aina löytämään asiakkaalle kustannustehokkaimman ratkaisun. Kun kumpikin voittaa ja saa asiakassuhteesta lisäarvoa, kumppanuutta ei kaada mikään!

Ota rohkeasti yhteyttä! Siitä alkaa yhteistyö.

Liikennepäällikkö Janne Virta
janne.virta@gli.fi
Puh. 040 874 8305

Tilaajavastuu

GLi Yhtiöt kuuluu Tilaajavastuu.fi-palveluun, josta voit aina halutessasi tarkastaa ajantasaisen tiedon. Voimme myös toimittaa tarvittavat asiakirjat sopimuksentekohetkellä.